Qeveria e Kosovës sot ka marrë vendim për të dërguar në Kuvend ‘Projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes për kufirin shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi’.

KosovaPress ka siguruar dokumentin e plotë që i është dërguar Kuvendit nga Qeveria e Kosovës.

Ja çfarë thuhet në këtë dokument:

12