Labi në Hasanbeg, 76 familjeve ua ndanë nga 150 euro (FOTO)

223

Këngëtari dhe humanisti Labinot Tahiri – Labi, sot ka vizituar lagjen Hasanbeg, e cila ishte një ndër më të prekurat nga vërshimet e 6 gushtit.

Me këtë rast, Labi, paraprakisht kishte premtuar se do të organizojë një aksion për të mbledhur 10.000 euro, për t’ua shpërndarë familjeve shqiptare të këtij rajoni por ai ka mbledhur më shumë se sa kishte pritur, edhe atë, 11.536.99 euro.

Ai sot ka njoftuar paratë e mbledhura po ua ndanë 76 familjeve të prekura nga vërshimet, nga 150 euro.

Postimi

Popull i dashur tani jam ne lagjet e shqiptarëve duke ua dhene 76 familjeve nga 150 euro.
Gjindem momentalisht këtu ku dhimbja nuk mund të shërohet lehtë për këto familje, e sidomos për ato që humben antarêt e familjes.

Respekt per Kombin Shqiptarë.
LABI.

14054180_1133316433410406_6245658239339142836_n

Comments