Lajm i mirë per diabetikët, ja çka premton ministri Taravari

226

Gjatë udhëheqjes së Ministris së Shëndetësis nga ana e VMRO-së ish ministri Nikolla Todorov,shoqatat e ndryshme si dhe vetë pacientet që vuajnë nga diabeti ankoheshin për mungesë të terapisë së përditshme që e përdorin, pra mungesë të insulinës.
Disa qytete haseshin me mungesë të terapisë nga e cila varej jeta dhe për këtë fajin e hedhnin tek ministri Todorov.

Mirëpo sic duket reformat filluan edhe në terapin e mjekimit.Lajm i mirë erdhi nga Ministria e Shëndetsise me cka që nga nesër terapin e insulinës mund ta gjejnë në barnatore

Comments