Lamtumirë hekurosje!

214

goxha kohë e mund.

Ndihmë, këmisha!
Këmshiat e meshkujve, më shumë se ato të femrave, janë një nga rrobat më të këqija për tu hekurosur dhe që na humbasin shumë kohë për një pseudo-perfeksion. Në këtë rast zgjidhjet janë tre: t’ia jepni dikujt që i pëlqen të hekurosë, ose ti çoni në lavanderi, ose ti shtrini në mënyrë të tillë që tu lehtësojë hekurosjen.

Pantallonat
Edhe pse pjesa më e madhe e pantallonave hekurosen sa herë që vishen, ka disa prej tyre që kërkojnë një hekurosje të kujdesshme duke respektuar vijat. Për të shkurtuar kohë, apo edhe ta shmangësh hekurosjen duhet të dini t’i shtrini pantallonat në mënyrën e duhur. Pikërisht në këtë moment bëhet gabimi fatal, nderja e pantallonave nga këmbët, shkruan Top Channel. Por mënyra e duhur është pikërisht ajo në anën e kundër.

Comments