Lëvizja “Besa” mban sot konventën në Shkup

182

 

LëvizjaBesa” pritet të mbajë sot konventën promovuese të deputetëve për zgjedhjet e 11 dhjetorit, në sallën Boris Trajkovski në Shkup.

Sipas agjends, konventa do të fillojë në orën 19.

Kryetari i Lëvizjes “Besa“, Bilall Kasami, ka thënë se beteja është e vështirë dhe se ajo mund të fitohet vetëm duke u bashkuar.

Comments