Lëvizja BESA mbrëmë mblodhi rininë e Lubotenit

155

 

Lëvizja BESA ka qëndruar me rininë e fshatit Luboten të Shkup, për tu mobilizuar për fushatën për zgjedhjet e 11 dhjetorit.

“Sonte, në prezencën masive të aktivistëve, patëm rastin dhe nderin që ti kemi musafir anetarët e kryesisë qendrore z. Kastriot Rexhepi, z. Skender Rexhepi dhe kryetarin e degës së Komunës Butel të Levizjes Besa z. Dritan Ademi, ku më hollësisht u informuam dhe mobilizuam për zgjedhjet e 11 dhjetorit.”, shkruan në profilin e kësaj partie.

Comments