Lëvizja BESA: Urime Ditën e Flamurit!

174
levizja-besa 

 

 

 

 

 

 

Lëvizja BESA gjen rastin që sot, në ditën më të ndritur të historisë së kombit – Ditën e Flamurit, të gjithë shqiptarëve kudo që janë t’ua urojë këtë festë, duke u dëshiruar që atë ta kalojnë në mënyrën më festive dhe duke uruar që festat e Flamurit gjithnjë të na gjejnë të lumtur dhe të realizuar si njerëz dhe si shqiptarë.

Këtu nuk mund të mos vëmë re faktin që viteve të fundit përfaqësimi shqiptar në Maqedoni ka degraduar deri në atë masë sa sot është rrezikuar seriozisht qenia shqiptare në Maqedoni.

Sidoqoftë, urojmë që ky vit të na gjejë me fitoren e gjithë shqiptarëve të Maqedonisë – duke votuar numrin 10-të të Rilindjes me BESË në zgjedhjet e 11 dhjetorit.

Urime!

Shkup, 28 Nëntor 2016                                                        Bilall Kasami, kryetar

Comments