Lideri i PDSH-së pjesëmarrës në ceremoninë e ndarjes së çmimit “Doctor Honoris Causa” për presidentin e Republikës së Kosovës Hashim Thaçin – FOTO

212

Moebel THEMA

14725477_1331744930192301_4721543198131058111_n

Në akademinë solemne që po organizohet në amfiteatrin e Universitetit të Tetovës për të nderuar presidentin e Republikës së Kosovës me çmimin “Doctor Honoris Causa”, pjesëmarrës është edhe lideri i Partisë Demokratike Shqiptare Menduh Thaçi i cili me prezencën e tij në këtë ceremoni ka nderuar presidentin e Republikës së Kosovës Hashim Thaçin.

 Pjesëmarja e liderit të Pdsh-së z. Menduh Thaçit ra në sy të misafirve duke ditur raportet e ftohta disa vjeçare mes tij dhe z. Hashim Thaçi por ky takim i sotëm tregon se kanë përfunduar të gjitha mos pajtimet mes tij dhe presidenti të Republikës së Kosovës Hashim Thaçit.

14717279_1331762743523853_3295678281166257025_n

Kjo tregon Pjesmarrës në këtë ceremoni krahas rektorit të Universitetit të Tetovës Vullnet Ahmeti, prorektorëve, dekanëve, profesorëve të këtij Universiteti është edhe lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti si dhe shumë personalitete të tjera nga sfera e politikës, artit kulturës dhe shkencës të cilët poashtu me prezencën e tyre në këtë ceremoni kanër nderuar lartë figurën dhe personalitetin e presidentit të Kosovës Hashim Thaçi. /Tv Koha/

14725477_1331744930192301_4721543198131058111_n

Comments