Lidhen me litar dy adoleshent në Gostivar, pasi që dyshohen se kanë vjedhur kuaj

203

 

image

Policia e Gostivarit ka ngritur një padi penale kundër Q.H.(32) dhe Q.XH.(21) dytë nga Gostivari për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale, arrestim të paligjshëm, transmeton TetovaSot.
Të paditurit, me 23.06.2016, rreth orës 7 e 30 min në pjesën malore në eterin e fshatit Vranjoce i kanë lidhur dy persona adoleshent të moshës 15 dhe 16 vjeçare, në atë mënyrë që njëri adoleshent nga ana e Q.H. është lidhur me litar, ndërsa tjetri është mbajtur me duar nga ana e Q.XH., me të cilën iu është ndaluar liria e lëvizjes, ndërsa si arsye kanë qenë akuzat nga ana e kryerësve se adoleshentët i kanë vjedhur kuajt e tyre.
Njashtu adoleshentët janë kërcënuar edhe me jetë.

Comments