Ligjërimi i Azem Vllasit në Gjykatat e kapura !

367

Erald Selca
Funksionari i lartë titist Azem Vllasi eksponenti i lartë i LKJ vrastare e antishqiptare i rehabilituar nga krahu i luftës në vend turpërohet dhe kërkon falje ai në gjykatat tona të kapura nga ish nomenklatura titiste dhe matrapazet e politikes ditore shfryn bën propagandë ligjëron duke u hiq si viktimë fol kundër bac Murat prof.Sadri Ramabaja Shqipnisë etj
Me diferencime e luftë kundër seperatizmit vazhdon në Kosovën e lirë të larë me gjak !

Jam në dijeni se policia dhe gjyqësia jonë e kompremetuar po mirret se çfarë shkruajmë po na ka nën llup vrojtim permanent po mua aq më bën se nuk i tutem njeri të gjallë mbi tokë apo ndonjë sistemi !
Azem Vllasi po rehabilitohet në vijimesi duke nis nga ish shoket mandej grupi koha i Surroit që i nxjerr dhe libra antishqiptar .
Gjykatat janë arena drejtësie e jo salla për orë politike të titisto-kumrovistave-millosheviçian si fundërrina Azem Vllasi dhe soji i tij i ndyrë.
Ne nuk deshem hakëmarrje as luftë civile , por mbetjet e së kaluares nuk do duhej të ishin faktor tek ne në shumë sfera të jetës .
Duhet dënuar dhe luftuar antishqiptarizmi i cili po gjen teren gjithëandej !

Comments