Lika-Arifi: Bashkëpunimi pushtet lokal dhe qendror, është kyç për funksionim më të mirë të shtetit

571

Zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë përgjegjës për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit dhe sistemin politik, Hazbi Lika priti kryetaren e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi.

Në takim, përveç kryetares së Komunës së Tetovës, ishin edhe përfaqësues të tjerë të pushtetit lokal.

Thellimi i bashkëpunimit mes institucioneve qendrore me ato lokale, është kyç për funksionim më të mirë të shtetit.

Comments