Limaj s’i mban lotet, nëna e dëshmorit që ishte 16 vjeçar në luftë ia dhuron uniformën e birit të saj

91

Fatmir Limaj ishte mysafir në emisionin n’Kosovë Show, ku ndër të tjera foli edhe për zhvillimet e fundit politike dhe organizimin e ‘Frontit Demokratik’.

Ndër të tjera biseda u kthye tek lufta në Kosovë.

Limaj u befasua nga nëna e dëshmorit që ra për lirinë e Kosovës, duke ia dorëzuar uniformën e djalit të rënë për lirinë e Kosovës.

Comments