Lind një dele me 6 këmbë (VIDEO)

393

Moebel THEMA

1

Një video e çuditshme që vjen nga Kina, shfaq një dele të lindur me gjashtë këmbë. Videoja, e xhiruar në Jinan, Provincën Shangong të mërkurën e kaluar, tregon kafshën me tri këmbë në pjesën e përparme.

Muajin e kaluar, një video ishte shfaqur online dhe shfaqte një derr mutant të lindur në Kinë. Shikojeni videon e publikuar në Mirror:

Comments