LIVE: Falja e gjakut në Deqan mes familjeve Malaj-Lufaj (Video)

203

LIVE: Falja e gjakut në Deqan mes familjeve Malaj-Lufaj (Video)

Në sallën e Konferencave në objektin e komunës së Deçanit po bëhet falja e gjakut mes dy familjeve Malaj –Lufaj nga Strellci i Epërm dhe Strellci i Ulët i Deçanit .

Familja Malaj i shtrin doren e pajtimit dhe i fal gjakun e djalit të tyre Ylber Malaj,9 vjeç i cili është vrarë aksidentalisht nga 19 vjeçar Donard Lufaj në qendër të fshatit Strellc i Epërm më dt.23.Dhjetorë 2015.

Comments