Lojtarët e Shkëndijës pritën si yje, ndajnë autografe në Pragë! (FOTO)

198

1

Sapo kanë zbritur në aeroportin “Vaclav Havel” në Pragë të Çekisë, lojtarët e Shkëndijës janë pritur si yje të futbollit, duke ndarë autografe për vendasit. Në foto mund të shihni se si Alimi, Vujcic, Demiri, Todorovski dhe Junior me kënaqësinë më të madhe ndajnë autografe për vendasit./lajm

5

4

 

3

2

Comments