Lopa vret një banore të Tetovës

170
 

Moebel THEMA

Një tetovare është plagosur nga një lopë nën stomak, ku menjëherë pastaj është dërguar në Emergjencë, ku urgjentisht është operuar, transmeton TetovaSot.
 
Pesëdhjetë vjeçarja ka pasur mjaft gjakderdhje. Tre ekipe nga kirurgjia kanë arritur që ta mënjanojnë plagën dhe pacientja është në gjendje të mirë.
 
Për momentin nuk dihet se si ka ardhur deri te ngjarja e padëshirueshme dhe pse lopa e ka sulmuar gruan.
Comments