LR PDSH zbarkoi në Kërçovë: Rinia po zgjohet

168

Kreu i LR PDSH mbrëmë kanë zbarkuar në qytetin e Kërçovës për të takuar këtu banorët e zonës dhe për të mësuar hallet e tyre, njofton Zhurnal.

Rinia e Kërçovës i tha PO Lëvizjes së gjeneratës së re të LR PDSH. Ne po i thyejmë tabutë. Kërçova po zgjohet!, thuhet kështu në njoftimin e lëshuar nga LR PDSH.

Moebel THEMA

Comments