LSDM: Gruevski dhe Jolevski i zhgënjyen ushtarët, mbeti vetëm gurthemeli (FOTO/VIDEO)

152

Moebel THEMA

maksim-1

Para 17 ditë, i akuzuari Gruevski dhe Jolevski në këtë vend nisën me zbatimin e projektit “URM-shtëpia ime e vërtetë”, kanë hedhur lopatat dhe u larguan.

Ja se si është gjendja reale, si është tani. Paralajmëruan vend ndërtimi dhe nisjen e ndërtimit të banesave për ushtarët.

Për fat të keq, sot në këtë vend mundemi të shohim gjithë, por jo edhe vend ndërtimi. As lopatat nuk janë këtu. Mbeti vetëm një gurthemel të papërfunduar.

Gruevski dhe Jolevski edhe një herë i kanë zhgënjyer ushtarët profesionalë.

Për veprat e këtilla të pjesës së rilindjes e cila përfundoi në labirint, pas 11 dhjetorit qytetarët dhe pjesëtarët e Ushtrisë së Maqedonisë do ta dënojnë Gruevskin.

Pas 11 dhjetorit,LSDM-ja do të sigurojë kushte reale të Mbrojtjes dhe Ushtrisë,. Do ta kthejmë nderin dhe dinjitetin e ushtarëve dhe gjendje të këtilla do të bëhen pjesë të së kaluares.

foto1foto2

Comments