LSDM-ja do të shfuqizojë taksën radiodifuzive

181

Moebel THEMA

denare-780x439

Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë përderisa arrin të fitojë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, paralajmërojnë shfuqizimin e taksës radiodifuzive, për shkak të së cilës qytetarëve ju bllokohen llogaritë bankare.

“Nëse LSDM-ja arrin të fitojë zgjedhje, do të shfuqizojë taksën radiodifuzive e cila do të lirojë qytetarët nga harxhimet e panevojshme dhe bllokimin pa arsye të llogarive bankare të tyre”, deklarojnë nga LSDM-ja.

Comments