LSDM-ja rikthenë tabelën në gjuhën shqipe së bashku me flamurin shqiptar (Foto)

117

Moebel THEMA

Rishfaqet tabela dygjuhësore në Çair, të cilën Komiteti komunal i LSDM-së vendosi ta largojë vetëm disa ditë pas vendosjes së saj, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Prej kur LSDM-ja vendosi tabelën edhe në gjuhën shqipe, oinioni maqedonas reagoi ashpër dhe ata vendosën që ta largojnë, por sot e njeta tabelë është parë e vendosur në shtabin e LSDM-së në Çair së bashku me flamurin shqiptarë./

lsdm-cair

Comments