Makinë e dyshimtë, evakuohet Londra Veriore

292

Makinë e dyshimtë, evakuohet Londra Veriore

Qindra njerëz janë evakuuar në pjesën veriore të Londrës për shkak të një automjeti të dyshimtë bëjnë të ditur mediat britanike.

“The Independent” shkruan se të gjithë punëtorët janë evakuuar nga zyrat e tyre si dhe është mbyllur edhe stacioni i metrosë.

Detaje të tjera priten të bëhen të ditura në vazhdim .

Comments