Maqedoni/ Fillon shitja e vajit të kanabisit, ja çmimet

164

 

Maqedonia do të fillojë të shesë në mënyrë të ligjshme vajin ekanabisit duke filluar nga e hëna.

Agjencioni i Maqedonisë për Barna dhe Elemente mjekësore (Malmed) ka lëshuar çmimin e vajrave të kanabisit.

Moebel THEMA

Vaji me emrin “Kanobil Kanc” 300 ml dhe ”Kanobil Kanc” 600 ml do të jenë në dispozicionin tuaj.

VajiKanobil Kanc” 300 ml do të shitet për 5544 denarë apo në kundërvlerë të euros: 90 euro.

VajiKanobil Kanc” 600 ml do të shitet për 9240 denarë apo në kundërvlerë tëeuro: 150 euro.

Comments