Maqedoni: Mobilizim për pastrimin e lagjes së Hasanbegut (Video)

160

 

Mëngjesi i kësaj të shtune e gjen Hasanbegun ndryshe nga ajo e një jave më parë

Ekipi i TV21 në Maqedoni ndodhej atje që nga orët e para të mëngjesit dhe ajo që mund të vërehej ishte se aty ndodheshin ndërmarrje të shumta private dhe persona të cilët në mënyrë vullnetare kishin dalur në terren për të ju ardhur në ndihmë banoreve të kësaj lagjeje.

Poashtu edhe Kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski ndodhej aty për të parë nga afër dhe për të koordinuar pikat ku do të fillonin punimet ditën e sotme.

Mes tjerash edhe të punësuarit nga Posta e Maqedonisë në një numër të konsiderueshëm ishin mobilizuar dhe në mënyrë vullnetare kishin ardhur për të ndihmuar në pastrimin lagjes së Hasanbegut.

Comments