Martohet gazetarja e njohur e sportit!

235

Gazetarja sportive Vilma Masha ka preferuar të mos shprehet shumë rreth jetës së saj private.

Ajo cfarë dihej është se Vima kishte një lidhje dashurie prej një viti me një bankier i cili jeton në Itali.

Vilma tregoi se kishin më shumë se tre vite bashkë dhe marrëdhënia e tyre ishte e konsoliduar.

Tashmë duket se këtë lidhje ata do t’a kurorëzojnë në martesë.

Gazetarja dhe partneri i saj do të mbajnë një ceremoni sa më private ku do të jenë të ftuar personazhe të njohur të medias dhe miq të ngushtë të saj në tarrëcën e Bashkisë së Tiranës.

Comments