Në Pallatin e Brigadave është mbajtur ceremonia e celebrimit të Princ Leka II dhe bashkëshortes së tij  Elia Zaharia.

Kryebashkiaku Erion Veliaj ka kurorëzuar çiftin mbretëror.

Nga sot Elia Zaharija do të jetë Princeshe Elia Zogu.

Në këtë ceremoni madhështore të familjes mbretërore shqiptare, vendi ynë pret përfaqësues të Familjeve të mëdha Mbretërore të Evropës dhe më gjerë.

11capcapturecapture-pn
lekaaaleka4
leka6  leka-8