Mavraj ka një mesazh prekës për refugjatët sirian

375

Moebel THEMA

Mbrojtësi i Kombëtaresshqiptare, Mërgim Mavraj ka dërguar një mesazh shumë domethënës për refugjatët në Siri. Në një postim në rrjetin social “Facebook”, Mavrajkërkon që ata qtë mos përçmohen nga njerëzit pasi po kalojnë moment e të vështira.

“Mos i trajto njerëzit me nënçmim dhe mos ec ne? toke? me mendjemadhësi, se Allahu nuk i do mendjemëdhenjtë? e mburracakët! Kuran 31:18”, ka cituar Kur’anin mbrojtësi iKombëtares shqiptare.

Comments