Mbi 250.000 kosovarë pushuan në Ulqin

205
ulqin_1472074005-8287297

Drejtori i Lidhjes Turistike të Kosovës, Shkelzen Rizaj, ka thënë se se deri tani në Ulqin kanë shkuar për pushime më shumë se 250 mijë shtetas të Kosovës, të cilët realizuan mbi 2,5 milionë fjetje.

Për kosovarët, thotë Rizaj, është e rëndësishme që Mali i Zi dhe Ulqini njihen si destinacione të sigurta.

Rizaj ka thënë për “Vijesti” se promovimi turistik i Ulqinit në Kosovë është i dobët, sepse “gjithçka përfshihet në dy-tre ditë të panairit të turizmit në Prishtinë”.

Sipas fjalëve të tij, turistët kosovarë “nuk kanë ankesa në punën e policisë së Ulqinit, por kanë për ngarkesat në komunikacion, parking, pritjet e panevojshme në kufi”.

Comments