Mbyllet numërimi në 3 shtete, Donald Trump fiton në dy prej tyre

147

Mbyllet numërimi në 3 shtete, Donald Trump fiton në dy prej tyre

Moebel THEMA

Republikani Donald Trump ka siguruar fitoren në Indiana dhe Kentucky, kurse demokratja Hillary Clinton në Vermont.

Drejt fitores Trump është edhe në New Hampshire.

Comments