Me 28 nëntor do të themelohet Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar në Tiranë

193

lbshi-780x439

Takimi do të mbahet me datën 28 nëntor 2016, duke filluar në ora 13:00.

Takimi mbahet në përball Zyrës së Vizave të Ambasades Amerikane.

Rendi i ditës:

1. Intonimi i hymnit kombëtar dhe një minutë heshtje për dëshmorët e kombit.

2. Fjalimi përshëndetës i kryetarit të LSHB-së.

3. Fjalime të përfaqësuesve nga të gjitha trojet shqiptare.

4. Fjalimi i Koordinatorit të Degës së LSHB-së në Tiranë.

5. Prezantimi i Programit Politik të LSHB-së.

6. Prezantimi i Këshillit Themelues të Degës së  LSHB-së për Tiranë.

7. Informimi me aktivitetet e përgjithshme, projektet e realizuara, si dhe ato në realizim, gjatë vitit 2016. Diskutimi çështjeve të ndryshme që janë kompetencë e Degës, e që shfaqin interes për tu diskutuar nga të pranishmit.

8. Koktej rasti për nder të festave të 28 Nëntorit.

Për informata të tjera, mund të na kontaktoni përmes postës elektronike tahirveliu.lshb@gmail.com apo numrit telekfonik +355 69 557 2898.

Kryetari i LSHB-së,
Tahir Veliu

Comments