Me ndjenjat e kujt po luan Alberie Hadërgjonaj

195

U bënë vite në skenë por ajo nuk di të mplaket, është një mama dhe një gjyshe super joshëse, shkruan, Kosovarja.

Albëria më shumë se kurrë është duke shijuar jetën, jeton në mes Shqipërisë dhe Amerikës ku në këto dy vende ajo ka ndërtuar karrierën muzikore por edhe familjen ku edhe vajzat i jetojnë njëra në Amerikë dhe tjetra në Shqipëri. Shpesh komentohet për dukjen dhe veshjen ku në rast lirisht mund të themi se iu bën konkurrencë jo vetëm vajzave të saja por edhe shumë prej femrave të estradës e më gjerë.

Nënë a natyre ka qene e mire me vokalin që I ka falur por jo edhe për dukjen në tersi ku është dashtë të bëjë disa korrigjime të cilat janë të dukshme edhe kur nuk duan t’i pranojnë. Albëria ka marrë një pamje rinore ku edhe disa nga veprimet që bën na jep të kuptojmë se është në fazën më të bukur të jetës, siç edhe pati deklaruar se po shijon beqarinë në maksimum.

Deri sa rrjetet sociale na japin shumë mundësi e sidomos disa aplikacione siç është Instagrami që të shtojmë edhe disa efekte. Në këtë rast Alberia luan me dashurinë apo kujt ia trazon këto ndjenja më këto efekte që ‘vlojnë’ zemrat rreth saj. /Kosovarja/

Comments