Menduh Thaçi: Rreziku vjen prej kravatave jo prej mjekrrave (Video)

134

thaci

Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi gjatë qëndrimit të tij në emisionin Debate Zgjedhore, kur ka folur për fundamentalizmin dhe radikalizmin islam ka theksuar se në Maqedoni nuk ka fundamentalizëm dhe radikalizëm islam.

Sipas tij, asnjë rrezik nuk vjen prej mjekrave, por prej kravatave.

“Asnjë rrezik nuk vjen prej mjekrave. Rreziku vjen prej kravatave”, deklaroi lideri i PDSH-së Menduh Thaçi.

Comments