Mërgim Mavraj rrëmben pushkën, del për gjah në bjeshkë (Foto)

162

Mbrojtësi i Kombëtares Shqiptare dhe Hamburgut, Mërgim Mavraj, së fundmi ka treguar se ndodhet në pushime, në vendlindjen e tij në Istog.
Duket se ai ka gjetur një mënyrë interesante për të kaluar një ditë të zakonshme pushimi.
Mavraj së bashku me disa prej familjarëve të tij ka vendosur që për rekreacion, të rrëmbejë pushkën dhe të dalë për gjahë në Bjeshkë.
Përmes disa fotogravie të publikuara në rrjetet sociale, Mërgimi ka treguar se si ka ecur gjuetia e tij. /Telegrafi/

Comments