“MERHAMET” SHPËRNDAN NDIHMA NË VENDET E PREKURA NGA VËRSHIMET (FOTO)

184

merhamet1

Shoqata Humanitare “Merhamet” ka filluar shpërndarjen e pakove ushqimore për vendet e prekura nga vërshimet. Ata poashtu apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që dëshirojnë të ndihmojnë,  të drejtohen tek lokali i Shoqatës Vizioni M Shkup.

“Shpërndarja e pakove ushqimore në fshatin Straçincë, dhe gjendja e mjerueshme e fshatit. Apelojmë për ndihmë gjithë ata që kanë mundësi për të ndihmuar të drejtohen te lokali i shoqatës Vizioni M Shkup. Nr: 076222620 ; 070430127”, thuhet në njoftimin e SH.H. “Merhamet”. /SHENJA/

merhamet1

merhamet3

merhamet 4

merhamet6

merhamet7

Comments