“Merhameti” dhe aktivistët vazhdojnë t’i ndihmojnë vendet e vërshuara

218

 

Shoqata humanitare “Merhamet” që nga fillimi i vërshimeve ka realizuar aktivitete të ndryshme, në Hasanbeg dhe vendet e tjera, që kanë qenë të prekura nga kjo fatkeqësi, me qëllim  që familjeve me nevojë të ju ofrojnë ndihma me nevoja elementare për të cilat ata më së shumti kanë nevojë, raporton SHENJA.

Comments