Merimanga e bëri gruan të bërtiste aq fort sa fqinjët e saj thirrën policinë

7,330

Ju keni hedhur një këpucë në të, keni fituar guximin për ta provuar dhe kapur atë, keni filozofuar nëse është etike ta vrasësh dhe asgjë nuk ka funksionuar? Dhe tani ju jeni duke qëndruar të paralizuar nga frika, duke vështruar një merimangë në tension që e dini se do të përfundojë në disa kërcime dramatike.Kjo është pikërisht ajo që ndodhi me Hollie Hunter, 30 vjeç, e cila bërtiti aq fort kur një merimangë ‘madhësia e dorës së saj’ lëvizi saqë fqinjët e saj menduan se ajo po sulmohej dhe thirri policinë. Edhe pse ajo ishte “e mërzitur”, situata e turpshme përfundoi duke punuar në favor të saj sepse oficerët e morën merimangën për të – por jo para se të qeshnin mirë. Hollie tha: “Sapo kalova 40 minuta duke u përpjekur të heq qafe një molë për t’u kthyer përsëri në dhomën time të gjumit dhe për të gjetur një merimangë masive në fund të shtratit tim.

‘Sinqerisht do të thosha se ishte madhësia e pëllëmbës së dorës sime. Po lëshoja libra në të, dhe kur vrapoi drejt meje unë bërtita dhe fillova të vrapoja në dhoma të ndryshme. “Unë mendoj se po bërtisja dhe qaja dhe bëra një raketë aq sa fqinji im mendoi se po sulmohesha.” Në të vërtetë, vendasit aty pranë në Livingston, West Lothian, Skoci, thirrën policinë në shtëpinë e gruas pak para orës 22:30 të 31 gushtit. Një ekip prej pesë oficerësh u shfaq në derën e Hollie, gati për ta shpëtuar atë nga çfarëdo rreziku që shkaktonte ulërima në të cilën ajo ishte. Ajo tha:

‘Hapa derën time, dhe para se ata të thoshin ndonjë gjë, unë vetëm qava:‘ Më vjen shumë keq që ka një merimangë nën shtratin tim dhe jam i ngurtësuar ’.

Policët pyetën nëse dikush tjetër ishte në banesë dhe ajo u përgjigj: “Jo, vetëm unë dhe merimanga”.

Ekipi vendosi ta shpëtojë atë nga krijesa e frikshme, megjithëse jo shumë e rrezikshme, dhe nxori merimangën për të.

Hollie vazhdoi: ‘Ndërsa ata ende kishin shtratin tim në ajër, merimanga doli në sallë.

‘Një nga oficerët e mori me dorën e tij dhe e nxori jashtë me të – jo pa qeshur me mua. Ishte zvarritur në krahun e tij ndërsa po dilte nga dera. ‘

Comments