Mësuesja ftoi nxënësit me Sindromën Down në dasmën e saj

280

Moebel THEMA

mesuese

Kinsey French, është një mësuese e nxnësve me Sindromën Down.

Ajo u martua para gjithë klasës dhe nxënsëve të saj, transmeton Klan Kosova.

“Ata janë sikur familje për mua”.

“Ata janë klasa ime e parë dhe e dija që nuk mund ta festoja ditën time të veçantë pa qenë të pranishëm nxënësit e mi”, ka thënë French.

Më poshtë mund t’i shikoni fotografitë nga dasma e veçantë e kësaj mësuese.

Comments