Mick Schumacher debuton këtë fundjavë

431

Mick Schumacher fillon karrierën e tij në Formula 1 këtë fundjavë në Bahrain.

Djali 22 vjeçar i Michael Schumacher, kampionit më të suksesshëm  të grand prix deri në vitin e kaluar, si duket këtë karrierë e ka pasë të paevitueshme.

Prandaj, e gjithë bota ka vëmendjen kah Mick këtë vit si në asnjë debutant tjtër më herët në F1, raporton BBC.

“Jam i lumtur që jam këtu, sepse është motivim dhe krenari që kam kthyer emrin Schumacher në F1”, tha Mick Schumacher.

Por, ngjajshmëritë fizike midis babait dhe birit janë të fuqishme, sikur edhe njëjta moshë kur Michael debutoi në vitin 1991 në Grand Prix të Belgjikës.

Comments