MIJËRA QYTETARË NISIN MARSHIN NË SHKUP

108

Moebel THEMA

Mijëra qytetar i janë bashkëngjitur marshit për ta shënuar Ditën e kryengritjes popullore “11 tetorin” nën moton “Lufta vazhdon, vota fiton”.

Qytetarët janë mbledhur para zyrës së Prokurorisë Speciale Publike, si simbolikë mbështetje ndaj këtij institucione.

Në krye të marshit janë renditur artistë, aktivistë, politikanë e ish funksionarë.

Qytetarët do të marshojnë deri te Parlamenti, ku do të mbahen fjalime nga figura të ndryshme të politikës dhe kulturës.

Comments