Milena Ivanoviq: Oliveri nuk kërkoi mbrojtje nga askush

247

Gruaja e ish-kreut të vrarë të SDP-së, Oliver Ivanoviq, Milena Ivanoviq thotë se burri i saj kurrë nuk ka kërkuar mbrojtje nga askush, qoftë për vete apo për familjen e tij me të cilën jetonte në Kosovë.

Milena Ivanoviq, thotë se kurrë nuk i kërkoi askujt mbrojtje – qoftë për vete apo për familjen e tij me të cilën jetonte në Kosovë.

“Ai foli publikisht për gjendjen që po e kalonte dhe të gjithë e dinë këtë. Ai luftoi sinqerisht dhe me zemër për atë që po bënte! Por mbrojtja, siguria kurrë nuk është kërkuar nga askush! Nëse në të vërtetë, mund të ishte gjallë sot, “shkroi ajo në Headhunter.

Comments