MILEVSKI: 140 MILIONË EURO PËRKRAHJE DIREKTE VJETORE PËR KOMPANITË VENDORE

238

Kryetari i PLD-së dhe kandidati për deputet në Njësinë Zgjedhore 5 Goran Milevski sot e ka prezantuar programin parazgjedhor “Për jetë në Maqedoni”, në Manastir.

Milevski paralajmëroi përkrahje për ndërmarrjet vendore, veçanërisht për mikro bizneset, të vogla dhe të mesme. “Për jetë  në Maqedoni”, gjobat për kompanitë në mënyrë drastike do të zvogëlohen, ndërsa inspektorët  prej përpara do të japin vërejtje, ndërsa pastaj do të dënojnë.

Programi shtoi, parashikon edhe themelim të shoqërive tregtare me vetëm  një euro kapital fillestar.

Comments