Ministri Lutfiu nesër do të mbajë konferencë për Universitetin “Nënë Tereza” në Shkup

140

Moebel THEMA

Ministri Lutfiu nesër do të mbajë konferencë për Universitetin “Nënë Tereza” në Shkup

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Pishtar Lutfiu, me datë 18.08.2016 (e Enjte), me fillim në ora 11.00, do të mbajë press konferencë për zhvillimin e përgaditjeve për fillimin me punë të Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup.

Press konferenca do të mbahet në press sallën e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (Kati 8).

Comments