Mos e provoni! I vuri të dashurit `petarde` në krevat, u tmerrua nga ajo që pa (Video)

121

screenshot_5

Thonë se dashuria është e verbër… por në këtë rast e dashura për sa nuk e verboi prej vërteti partnerin e saj.

Ajo kishte menduar t’i bënte një shaka, duke i vendosur disa kapsolla në krevat teksa flinte, duke menduar se nga zhurma që do të krijohej ai thjeshtë do të trembej. Por ajo kishte vënë një sasi shumë të madhe kapsollash dhe pasi i ndezi, jo vetëm që u krijua një zhurmë shumë e fortë, por edhe flakë e tym.

Djali shihet që del me vrap nga dhoma për t’i shpëtuar ndonjë lëndimi, ndërkohë që pati probleme me shikimin si dhe me frymëmarrje. Nëse ju shkon ndonjëherë mendja për t’i bërë ndonjë shaka partnerit apo partneres, mos merrni këto shembuj pasi mund të përfundojnë edhe më keq se sa kaq.

Comments