MPB: Një burrë iku nga spitali psikiatrik dhe me thikë sulmoi policinë!

239
MPB: Një burrë iku nga spitali psikiatrik dhe me thikë sulmoi policinë!

Një 55 vjecar me inicialet I.S nga Strumica, ka ikur nga Spitali Psikiatrik dhe me thikë ka sulmuar policët, njofton MPB. Ndaj sulmuesit është ngritur padi penale për sulm mbi persona zyrtarë gjatë kryerjes së obligimit ditor.

Burri nga Strumica ishte locuar, dhe me 2 shtaor policia kishte marr udhër për arrest. I dyshuari nuk ka dashur të kthehet në spital, dhe ka filluar ti kërcënojë policët se do ti vras. Që të jetë më bindës me kërcënimet, I.S me thikë ka filluar të sulmoj policët, të cilët kanë arritur ta kapin. Ai menjëherë është vendosur në sektorin për neuropsikiatri në spitalin e Strumicës.

Comments