Muhamed Zekiri fushatën për LSDM-në në Tetovë e fillon nga Reçica e vogël?

142

Moebel THEMA

Ndonëse zgjedhjet e 11 dhjetorit afrohen dhe fushata vazhdimisht shkon e bëhet sa më e nxehtë, partitë politike tashmë kanë nisur takimet e formatimet nëpër lagje e qytete të ndryshme, njofton Zhurnal.

Ndonëse akoma nuk ka nisur fushata zyrtarisht, Agjencia e lajmeve Zhurnal jozyrtarisht mëson se Muhamed Zekiri nga LSDM fushatën e tij në Tetovë do e fillojë nga fshati Reçicë e vogël për të pasur takime me qytetarët e këtij fshati e më pas për të vazhduar edhe nëpër vendbanimet tjera shqiptare.

Nuk ka informacione nëse në këtë fshat do të bëhet dhe hapja e shtabit zgjedhor pasiqë LSDM-ja tashmë ka nisur edhe me hapjen e shtabeve zgjedhore nëpër vendbanimet e banuara me shqiptarë.

Comments