Muhamedi: Rinia shqiptare ka mbushur stacionet për të ikur në Gjermani (VIDEO)

243

Analisti politik, Nijazi Muhamedi gjatë emisionit në ClickPlus deklaroi se trendi i migrimit i të rinjëve është shqetësues, dhe shfaqi shqetësimin e tij lidhur me këtë çështje.

Gjithashtu Muhamedi ngriti shqetësimin e tij lidhur me koordinimin e intelektualëve shqiptarë në Maqedoni për çëshjtn e Referendumit.

Për më shumë ndiqni videon.

Comments