Najçevska: Ata që nuk arritën të na ndryshojnë standardin jetësor duhet që të ndryshohen

168

Najçevska: Ata që nuk arritën të na ndryshojnë standardin jetësor duhet që të ndryshohen

Profesoresha universitare, Mirjana Najcevska pas publikimit të raportit të standardit jetësor në Maqedoni, se banorët e Maqedonisë jetojnë nën standardet normale, komenton duke thënë se meritojmë më mirë.

“Meritojmë më mirë, a nuk mendoni?Nëse dikush ka qenë në pushtet 10 vite dhe nuk ka arritur që të na bëjë jetën më të mirë, ai duhet që të ndryshohet, a nuk mendon?”, shkruan Mirjana Najcevska.

Comments