National Geographic: Ja pamjet më mahnitëse të planetit

135

Një libër-album i ri i publikuar nga National Geographic teregon pamjet më mahnitëse të kapura nga aparati fotografik ndonjëherë.

Nga pamja e mahnitshme e San Francisco apo Islandës tek jeta e egër e kafshëve dhe bukurive natyrore, ky libër-album padyshim që sjell mrekullitë që ofron planeti ynë përreth globit.

Shikoni Fotogalerine me mrekullitë që ofron planeti ynë :

Comments