Ndërron jetë aktorja e njohur Elida Cangonji (FOTO)

123

2

Një tjetër artiste e kinomatografisë shqiptare ka ndërruar jetë si pasojë e një sëmundje të rëndë. Krejt në heshtje dhe pa asnjë lajmërim mediatik, aktorja Elida Cangonji iku nga kjo botë.

Dikur Zana te filmi “Rrugë të Bardha” Eleni te “Në kufi të dy legjendave”; mësuesja te “Shtigje lufte” dhe një sërë personazhesh që realizoi në rininë e saj, e bënë atë, të denjë të ketë vend në kastin e aktorëve me të ardhme.

Cangonji ishte një mjeke psikologe, kohëve të fundit, ka marrë pak vëmendje nga mediat. Pavarësisht roleve të paharrushme që ka luajtur kryesisht gjatë viteve ’60.

Ajo ka ndërruar jetë, ditën e sotme në Francë, për shkak të një lueçemie akute.

12

Comments