Ndihma urgjente ka pasur 65 intervenime në terren

131

urgjenc

Nga ndihma mjekësore urgjente njoftojnë se gjatë natës dhe në mëngjes ka pasur 65 intervenime në rajonin e Shkupit, prejt të cilëve te 12 persona është konstatuar vdekje.

Të lënduarve u është dhënë ndihmë në vendin e ngjarjes, ndërsa 25 janë transferuar në institucione shëndetësore.

Comments