Në Hasanbeg po ngriten tenda për ushqim dhe strehim

201

 

Në Hasanbeg po ngriten tenda për ushqim dhe strehim

Ne pikën e grumbullimit të ndihmave në Hasanbeg po ngriten tenda për ushqim dhe strehim të banorëve të prekur

Që nga fillimi i vërshimeve shkolla “25 maji” ka qenë qendra ku janë grumbulluar ndihmat. Aty ka pjesëtarë të armatës, policisë, ndihmës së shpejtë. /SHENJA/.

Comments